Zwangerschap

Een aandenken aan deze bijzondere tijd? 

Allereerst, Van harte gefeliciteerd! Althans.. ik ga er stiekem een klein beetje van uit dat je in verwachting bent als je zoekt naar een zwangerschaps fotoshoot.. 

Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Dat gekriebel in je buik, die kleine schopjes.. Allemaal mooie momenten om aan terug te denken, voor je het weet breekt de nieuwe bijzondere tijd aan en heb je de kleine echt in jouw armen!

Hoe mooi is het om dan een mooie herrinering te hebben aan jouw zwangerschap, zodat jullie altijd even kunnen terug kijken.  

Mag mijn partner ook mee op de foto? 

Zeker! We maken verschillende foto's, met partner en zonder. Dus wanneer jouw partner mee wilt of even ''moet'' haha, gaat hij natuurlijk ook even op de foto. Hebben jullie al kind(eren)? Dan kunnen die ook mee op de foto! 

Wanneer plan in een shoot?

Zodra je weet dat je in verwachting bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je contact met mij opnemen. De beste tijd om foto's te maken is wanneer je tussen de 32 en de 37 weken zwanger bent. 

Wat trek ik aan naar een shoot?

 Heb je zelf een mooie jurk of iets anders mooi wat je graag aan zou willen naar de shoot? Doen! trek iets aan waar je jou prettig in voelt. 

Weet je het even niet? Ik heb wat jurken in mijn client closet, hiervan mag je gratis gebruik maken. Kijk gerust even en tijdens de shoot is er tijd om eventueel om te kleden. 

Tarieven

Geldig vanaf 01-01-2023 (als je al een shoot gepland hebt staan, betaal je het oude tarief) 

- max. 1,5 uur fotografie op locatie

- 15 bewerkte foto's in hoge resolutie

- Online galerij, waaruit je zelf jouw foto's kunt kiezen

€125

Extra 

- Alle bewerkte foto's in hoge resolutie

€75

Heb je nog vragen of wil je gewoon eerst even kennismaken? 

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie of het boeken van een fotoshoot

Neem contact op

Denise Peschier

Noordwijkerhout, Nederland

info@denisepeschier.nl

Algemene voorwaarden