Heb je kledingtips?

Qua kleding adviseer ik altijd om natuurlijke en rustige (aarde) kleuren te dragen. Probeer grote zwarte vlakken en drukke prints te vermijden. Dan oogt het rustig en als een geheel, zonder dat je exact hetzelfde aan hoeft te doen. Zie mijn pagina over; What to wear.  Maar, het allerbelangrijkste: trek vooral iets aan waar je jezelf prettig in voelt! 

Fotografeer je ook grotere families en gezinnen? 

Zeker! Ik fotografeer kleine gezinnen met jonge kinderen, kleine gezinnen met volwassen kinderen, grote gezinnen en hele families. Wel is het zo dat, hoe groter de groep, hoe meer de foto geposeerd moet en minder spontaan tijdens de fotosessie. Dus mijn advies is: hou het zo klein mogelijk!

Hoe lang duurt een fotosessie? 

Dat verschilt eigenlijk per fotosessie, locatie en aantal mensen. Maar gemiddeld zo'n anderhalf uur. Bij een newbornsessie duurt het wel wat langer, omdat we de tijd nemen om naar de behoeftes van jouw kindje te luisteren. 

Selecteer jij de foto's of doen we dat zelf? 

De selectie doe ik voor jullie. Fotograferen is slechts een deel van het uiteindelijke resultaat, die jullie via een galerij ontvangen. Dat is een combinatie van voorbereiding, fotograferen, de selectie en het bewerken.  

Ik ben van mening dat het zien van de onbewerkte bestanden niets toevoegt. Je ziet dan immers ook de foto’s die misschien niet gelukt zijn.

En wees niet bang dat je leuke foto's mist: alle mooie en leuke foto's lever ik via de galerij, waaruit je zelf een selectie kunt maken! 

Hoe zit het met naamsvermelding? 

De foto's die je ontvangt zijn vrij te gebruiken,  maar ik kan me voorstellen dat je de foto's ook graag deelt op social media. Dat is geen probleem en juist alleen maar leuk!  Mits je Denise Peschier Fotografie vermeld in de omschrijving of als je mij als tag toevoegt. 

Wat doe jij na oplevering met onze foto's?

Om nieuwe klanten te kunnen krijgen, is het voor mij belangrijk dat ik mijn nieuwste en mooiste werk kan laten zien, net zoals jullie dat hebben kunnen zien voor het boeken. Ik heb daarom in mijn algemene voorwaarden opgenomen dat ik de foto’s onder andere op mijn website en social media mag gebruiken. (wanneer je dit liever niet wilt, kan je dit altijd voorafgaand aan de shoot aangeven) 

Jullie foto's bewaar ik na afloop op harde schijven die ik gebruik als archief. Dat is echter geen garantie dat ik eventueel verloren foto's terug kan halen, het is belangrijk dat je deze zelf goed bewaard en opslaat!  Ik kan natuurlijk wel altijd kijken of ik de foto's nog terug kan vinden, of dat ik iets anders voor jullie kan betekenen.

Heb je ook cadeaubonnen? 

Die heb ik zeker! Ik kan deze naar je versturen of je kunt de cadeaubon bij mij ophalen in Noordwijkerhout. Je kan een cadeaubon voor een fotoshoot bij mij kopen, maar ook voor een bepaald bedrag. Zie de pagina: Cadeaubon